سردار محمدرضا نقدی، معاون سابق هماهنگ‌کننده سپاه، با تأکید بر پیشرفت مستمر توان دفاعی کشور، گفت: امروز تجهیزات و توانمندی‌های ما بسیار فراتر و قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه است و این روند رشد با شتاب ادامه دارد.

سردار نقدی

به گزارش همشهری آنلاین، سردار محمدرضا نقدی، معاون سابق هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با فارس با اشاره به پیشرفت‌های مستمر در حوزه توانمندی‌های نظامی کشور اظهار داشت: تجهیزات و فناوری‌های دفاعی ما کاملاً بومی است و به همین دلیل، همواره در حال توسعه و به‌روزرسانی می‌باشد. در شرایط جنگی، نیازهای نظامی به اوج خود می‌رسد و طبیعی است که ظرفیت‌های ما نیز متناسب با آن ارتقا پیدا کند.
وی با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه افزود: قطعاً امروز تجهیزات و توانمندی‌های ما بسیار فراتر و قدرتمندتر از آن مقطع است و این روند رشد با شتاب ادامه دارد.
سردار نقدی در بخش دیگری از سخنان خود به مواضع اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، علیه ایران اشاره کرد و گفت: ترامپ یکی از سبک‌مغزترین رؤسای‌جمهور تاریخ آمریکا است. آمدن او نتیجه خواست الهی بود تا چهره واقعی نظام سلطه و ماهیت آمریکا بدون بزک و دستکش مخملی برای جهانیان آشکار شود.
وی در پایان تصریح کرد: ترامپ در آینده به عاملی برای نابودی و فروپاشی نظام استکبار جهانی و خودِ آمریکا تبدیل خواهد شد.

کد خبر 989150
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • IR ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
    0 0
    دقیقاً همین طوره....! ترامپ نشان داد که رژیم آمریکا نه تنها به هیچ قانون و نظام بین المللی پایبند نیست....بلکه موجب نا امنی جنگهای بی پایان فروپاشی نظام اقتصادی. ...حتی متحدانش نیز به این‌ نتیجه رسیدن که باید در روابط بین المللی فقط به آمریکا متکی نباشند....بدون شک این شخص سبک مغز و نادان موجب فراپاشی نظام سلطه غرب و خود آمریکا خواهد شد.‌‌..خواه با تنها گذاشتن متحدان غربیش در جنگ اوکراین....یا برافروختن آتش جنگ جهانی سوم با ورود مستقیم به جنگ اوکراین.....آمریکا محکوم به شکست است